Nå sparker vi i gang!

I morgen, mandag 29. august 2022, sparkes Harstad FotballXtra i gang!

I Hålogalandshallen vil de første barna møte til årets utgave av Harstad FotballXtra Fotballfritidsordning (HFX FFO) – og prosjektleder Frank Aspelund står klar sammen med øvrige trenere til å ønske de alle velkommen.

Frank Aspelund gleder seg til å komme i gang. Bilde: HFX

– Dette er øyeblikket vi har ventet på helt siden dette prosjektet begynte å ta form. Det er i morgen vi får første smak på det vi tror blir et ekstratilbud av høy kvalitet til fotballinteresserte barn i Harstad, forklarer Aspelund.

– I morgen er det å få hentet ut alt av utstyr, gjort klar frukt til deltakerne og ønske de alle velkommen. Deretter knekker vi i gang med et treningsopplegg vi har brukt masse tid på å planlegge. Jeg tror alle vil kunne oppleve god utvikling ved å delta på HFX FFO, fortsetter han.

Prosjektet opplever allerede god oppslutning fra barn og unge fra hele byen.

– Antallet påmeldte har gått veldig bra og ved første økt vil nærmere 30 barn og unge delta – fra mange forskjellige breddeklubber! Det er godt over vår forventning for et helt ferskt prosjekt, men fortsatt er det noen plasser igjen på samtlige av treningsdagene, så her er det muligheter for de som enda ikke har fått meldt seg på.

– Vi gleder oss stort til å komme i gang! I morgen blir en merkedag, avslutter Aspelund!